OM OSS

berit prof

Berit Sparr

Hårfixets ägare. Är öppen och mycket intresserad av nya idéer och gläds åt att förnya och förbättra i salongen. Herrklippningar ligger varmt om hjärtat. Jobbar på att kunna erbjuda ytterligare tjänster i salongen.

Louise Profv2

Louise Tängerfors

En mjuk och behaglig tjej med fingertoppskänsla för färg och form. Louise kan titulera sig som ”Master Make-Up Artist & Hårstylist”. Har vidareutbildat sig inom make up och hårstyling på proffessionell skola i Stockholm. Älskar allt från klippning och färgning av hår till make up och styling av brudar och baltjejer. Håller även demonstrations- och kurskvällar inom make up och styling.

Mikaela Prof

Mikaela Snäll

En klurig och duktig frisör med fina meriter. Har arbetat mycket med färg och har även jobbat med frisyrvisningar. Mikaela har mottagit priset ”BEST STUDENT AWARD”. Mikaela är kreativ och gillar att prova på nya vägar för att få optimala resultat. Vill få kunden att känna sig avslappnad och trygg.

Malin Prof

Malin Gyris

Jag är en glad och serviceinriktad tjej och mitt fokus är mina kunder. Jag har arbetat 10 år som frisör. De första åren jobbade jag på salong i Stockholm. Under senare år har jag jobbat  i Mora. Under dessa år har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av ekologiska, dermatologiska och syntetiska produkter inom färg, vård och styling. Vi lagerför alla nämnda varianter och jag har god möjlighet att använda min erfarenhet och kunskap för att kunna ge behovsanpassad behandling till mina kunder. 

Jag älskar att klippa och färga. 

På fritiden umgås jag med min familj där min lilla dotter är en högt älskad liten person och är medelpunkten i mitt liv. Annars tycker jag om att åka skidor eller ta en skotertur med familjen och kanske grilla lite korv en vacker vinterdag. På sommaren är det härliga motorcykel turer som gäller. Sol och bad under varma fina sommardagar står också högt i kurs.

 

therese prof

Therese Arvidsson

Hårfixets egen massör. Hon är diplomerad massageterapeut och av branschrådet certifierad massör. En trevlig och professionell massör som skräddarsyr din massage efter dina önskemål. Utför både avslappnande massage och mer djupgående muskelmassage.
Therese har massagetider att boka:

Ring för mer information och Bokning 0250-17450!