OM OSS

berit prof

Berit Sparr

Hårfixets ägare. Är öppen och mycket intresserad av nya idéer och gläds åt att förnya och förbättra i salongen. Herrklippningar ligger varmt om hjärtat. Jobbar på att kunna erbjuda ytterligare tjänster i salongen.

Louise Profv2

Louise Tängerfors

En mjuk och behaglig tjej med fingertoppskänsla för färg och form. Louise kan titulera sig som ”Master Make-Up Artist & Hårstylist”. Har vidareutbildat sig inom make up och hårstyling på proffessionell skola i Stockholm. Älskar allt från klippning och färgning av hår till make up och styling av brudar och baltjejer. Håller även demonstrations- och kurskvällar inom make up och styling.

Föräldraledig

Mikaela Prof

Mikaela Snäll

En klurig och duktig frisör. Har arbetat i över 10 år som frisör. Gör sitt bästa för att uppnå kunders önskemål och får dom att känna sig trygga och avslappnade.

Älskar att klipp och färga, men brinner lite extra för lockiga hår. 

På fritiden ägnar jag mig gärna åt att resa när möjlighet finns. Museum är också något jag gärna lägger min tid på.

Malin Prof

Malin Gyris

Jag är en glad och serviceinriktad tjej och mitt fokus är mina kunder. Jag har arbetat över 10 år som frisör. De första åren jobbade jag på salong i Stockholm. Under senare år har jag jobbat  i Mora. Under dessa år har jag skaffat mig en gedigen erfarenhet av ekologiska, dermatologiska och syntetiska produkter inom färg, vård och styling. Vi lagerför alla nämnda varianter och jag har god möjlighet att använda min erfarenhet och kunskap för att kunna ge behovsanpassad behandling till mina kunder. 

Jag älskar att klippa och färga. 

På fritiden umgås jag med min familj där min lilla dotter är en högt älskad liten person och är medelpunkten i mitt liv. Annars tycker jag om att åka skidor eller ta en skotertur med familjen och kanske grilla lite korv en vacker vinterdag. På sommaren är det härliga motorcykel turer som gäller. Sol och bad under varma fina sommardagar står också högt i kurs.