Om oss

harfixet-berit2

Berit Sparr

Hårfixets ägare. Är öppen och mycket intresserad av nya idéer och gläds åt att förnya och förbättra i salongen. Herrklippningar ligger varmt om hjärtat. Jobbar på att kunna erbjuda ytterligare tjänster i salongen.

 

harfixet-louise2

Louise Tängerfors

En mjuk och behaglig tjej med fingertoppskänsla för färg och form. Louise kan titulera sig som ”Master Make-Up Artist & Hårstylist”. Har vidareutbildat sig inom make up och hårstyling på proffessionell skola i Stockholm. Älskar allt från klippning och färgning av hår till make up och styling av brudar och baltjejer. Håller även demonstrations- och kurskvällar inom make up och styling.

 

harfixet-mikaela2

Mikaela Snäll

En klurig och duktig frisör med fina meriter. Har arbetat mycket med färg och har även jobbat med frisyrvisningar. Mikaela har mottagit priset ”BEST STUDENT AWARD”. Mikaela är kreativ och gillar att prova på nya vägar för att få optimala resultat. Vill få kunden att känna sig avslappnad och trygg.

 

harfixet-therese2

Therese Arvidsson

Hårfixets egen massör. Hon är diplomerad massageterapeut och av branschrådet certifierad massör. En trevlig och professionell massör som skräddarsyr din massage efter dina önskemål. Utför både avslappnande massage och mer djupgående muskelmassage.
Therese har massagetider att boka:

Ring för mer information och Bokning 0250-17450!