Skägg/Klassisk rakning

Skäggform
När ditt skägg behöver nytt liv! Vi klipper och formar ditt skägg efter dina önskemål, snyggar till linjer med antingen kniv eller trimmer.  Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om ditt skägg. Denna behandling tar ca 30 min.

Quick-Fix
Förutom Skäggform erbjuder vi Quick-fix av ditt skägg. Quick-Fix innebär att vi friserar ditt skägg med antingen sax eller trimmer. Vi snyggar till linjer och form. Precis som det låter är detta en behandling som passar dig där ditt skägg endast behöver ”fixas” till. Detta kan du göra i samband med din hårklippning eller som en fristående behandling. Ca tid för behandlingen är 15 min. 


Rakning
Klassisk våtrakning, Rakning med kniv, Barbering, Det finns många namn på denna härliga behandling. Vi använder väldoftande och exklusiva produkter för herrar. En avkopplande stund där vi tar väl hand om dig, ansar, rakar och klipper ditt skägg efter dina önskemål. En skön ansiktsmassage är pricken över i:et. Berit och Lina är diplomerade Barberare och utför dessa behandlingar.

Vill du veta mer eller boka tid, ring 0250-17450.

Välkommen!

skägg 2